SUPREME S700

Sistem me ngritje & rrëshqitje i izoluar
SUPREME S700

Sistemi me Ngritje & Rrëshqitje SUPREME S700 paraqet gjeneratën e re të sistemeve të ALUMIL. Kjo është një zgjidhje e shkëlqyeshme për projektet me kërkesa të mëdha, duke plotësuar trendin e arkitekturës “”transparente”” përmes sipërfaqeve të gjera xhami, me izolim të lartë termik, siguri dhe dizajn modern. Dizajni minimal dhe karakteristikat e ndryshme inovative, e bëjnë atë një mundësi ideale për projektet që kërkojnë shtrirje të gjera për më shumë dritë, performancë e jashtëzakonshme dhe lehtësi maksimale përdorimi

Pershkrimi

  • Depërtim i përmirsuar i dritës natyrale në sajë të sipërfaqeve të gjera të lustrimeve
  • Kursim i lartë i energjisë falë efikasitetit të jashtëzakonshëm të energjisë
  • Lehtësia maksimale e përdorimit dhe funksionaliteti i lartë, i kombinuar opsionalisht me lëvizje automatike
  • Niveli i sigurisë së lartë
  • Izolim i jashtëzakonshëm i zërit
  • Lehtësia e aksesimit
  • Shumëllojshmëri të gjerë të tipologjive dhe zgjidhjeve
  • Zgjidhje të veçanta për hotelet
  • Rritja e ngarkesave statike dhe funksionaliteti në rast të kushteve të rënda të motit
  • Cilësi të jashtëzakonshme me performancë të certifikuar.