EVOLUTIONDRIVE: HST

Thellësia e kornizës: 194 mm
Thellësia e dyerve: 82 mm
Deri në Uw = 0.64 W / (m²K)
Dimensionet: 6.50 x 2.50 m
Lustrim: deri në 52 mm
Fushat e përdorimit: Dyert ngritëse rrëshqitëse

Pershkrimi

Struktura e optimizuar statistikisht e dyerve të ngritjes rrëshqitëse të evolucionitDrive HST lejon sipërfaqe të mëdha xhami me lloje të ndryshme të hapjeve.

Të jetosh në një dimension të ri

Struktura e optimizuar statistikisht e dyerve të ngritjes rrëshqitëse të evolucionitDrive HST lejon sipërfaqe të mëdha xhami me lloje të ndryshme të hapjeve. Sistemi i detyrohet izolimit të tij termik dhe akustik efikas në sipërfaqet e izolimit të optimizuar, veçanërisht në zonën e mesme. Përveç një funksionaliteti me performancë të lartë, dera e ngritjes rrëshqitëse krenohet me një çertifikim anti-vjedhje deri në klasën e rezistencës RC 2. Mekanizmi i sigurisë funksionon në mënyrë të pavarur nga pajisja e përdorur dhe është kompatibil me sistemet e pragut pa pengesa dhe me pragjet për rinovim.