SALAMANDER: 3D

Profili 5-dhomësh
Vula qendrore
Thellësia: 76 mm
Deri në Uw = 0.67 W / (m²K)
Lustrim: deri në 48 mm
Izolues i zërit: deri në 46 dB
Rezistenca e hajdutëve: deri në RC 2
Fushat e përdorimit: Windows me dyer të varur, të varur, të varur / të varur

Pershkrimi

Profili i Salamander 3D kombinon një dizajn elegant dhe një pamje të çmuar me teknologjitë moderne.

PROJEKTIMI ELEGANT, Bukuria ekskluzive

Profili i Salamander 3D kombinon një dizajn elegant dhe një pamje të çmuar me teknologjitë moderne. Me thellësi 76 mm, tre nivele nënshkrimi dhe copë litari qendrore të mbrojtur nga agjentët e jashtëm, ai ofron izolim termik dhe akustik optimal, por edhe qëndrueshmëri dhe mbrojtje ndaj prishjeve. Falë densitetit të lartë të materialit të përdorur, sipërfaqja e dritareve Salamander është shumë rezistente ndaj ftohjes, duke lehtësuar gjithashtu pastrimin dhe mirëmbajtjen