STREAMLINE MD

Profili 5-dhomësh
Vula qendrore
Thellësia: 76 mm
Deri në Uw = 0.67 W / (m²K)
Izolues i zërit: deri në 46 dB
I papërshkueshëm nga zjarri: deri në RC 2
Fushat e përdorimit: Dritare me hapje me krah, fletëpalosje, hapje të krahut / flapës dhe dyerve dytësore të hyrjes dhe hyrjes dhe dyerve paralele të rrëshqitjes

Pershkrimi

Sistemi MD Streamline ofron siguri maksimale, mbrojtje të motit dhe kontribuon në kursimin e energjisë në shtëpi.

MBROJTJE, SIGURI DHE KURSIM ENERGJIE

Me një strukturë shumë-dhomëshe, përforcime çeliku, tre nivele nënshkrimi rrethues dhe thellësi 76 mm, sistemi MD Streamline ofron siguri maksimale, mbrojtje optimale nga moti i keq, si dhe kontribuon konkretisht në kursimet e energjisë së brendshme.

Sipërfaqet janë veçanërisht të lehta për t’u pastruar sepse ato janë bërë me PVC me densitet të lartë.