Salamander persiana

Thellësia: 48 mm

Pershkrimi

Grilat jo vetëm që kanë një vlerë estetike, të lidhura përgjithësisht me traditën, por ato mund të veprojnë si një mbrojtje fleksibël nga sytë e prishjes, rrezet e diellit ose moti i keq.

MBROJTJA NGA LULET E LEHTA DHE INDISCRETE

Grilat jo vetëm që kanë një vlerë estetike, të lidhura përgjithësisht me traditën, por ato mund të veprojnë si një mbrojtje fleksibël nga sytë e prishjes, rrezet e diellit ose moti i keq. Me linjat e tyre tërheqëse, grilat Secura Function +, me slats fikse ose të lëvizshme, janë një alternativë e vlefshme për grilat më të zakonshëm të rrotullave. Për sa i përket jetëgjatësisë dhe lehtësisë së mirëmbajtjes, ato janë gjithashtu një alternative për grilat tradicionale prej druri dhe lejojnë kalimin e ajrit edhe nëse ato janë të mbyllura. Ato gjithashtu mund të përshtaten me ngjyra dhe dizajn në stilin e sistemeve të dyerve dhe dritareve të përdorura në shtëpinë tuaj.