EVOLUTIONDRIVE: SF

Thellësia e kornizës: 76 mm
Thellësia e dyerve: 50 mm
Deri në Uw = 1.2 W / (m²K)
Dimensionet: 3,50 x 2,48 m
Lustrim: deri në 28 mm
Fushat e përdorimit: Dritare rrëshqitëse, me 2 dhe 3 shina

Pershkrimi

Me përdorimin e tij të ndryshueshëm të dritareve / dyerve rrëshqitëse, evolucioniDrive SF ofron fleksibilitet maksimal.

KONCEPTI inteligjent me përdorim të ndryshueshëm

Me përdorimin e tij të ndryshueshëm të dritareve / dyerve rrëshqitëse, evolucioniDrive SF ofron fleksibilitet maksimal. Me një thellësi prej 76 mm dhe një stil modern të ndërtimit, ajo dëshmon të pajtueshme me të gjitha profilet e lidhjes dhe teknikat e xhamit të serisë Streamline. Seksioni i tij i hollë ju lejon të krijoni dritare me madhësi të mëdha që e bëjnë shtëpinë tuaj një mjedis natyror. Për më tepër, gamë të gjerë të ngjyrave nga një gamë e gjerë e dekoratave ju lejon t’i jepni kreativitet, duke iu përshtatur çdo stili të personalizuar ndërtimi.