STREAMLINE AD

5 ose 7 profil dhome
Ndaloni vulën
Thellësia: 76 mm
Deri në Uw = 0.70 W / (m²K) (me çelik të veçuar termikisht)
Izolues i zërit: deri në 47 dB
I papërshkueshëm nga zjarri: deri në RC 2
Fushat e përdorimit: Dritare me dyer të varur, të varur, të varet / varet dhe dyert e hyrjes dhe dyert e hyrjes dytësore, dyert e palosshme dhe dyert rrëshqitëse paralele

Pershkrimi

Salamander Streamline AD, falë zgjedhjes së gjerë të gjeometrive të profileve, bëhet zgjedhja ideale për një zgjidhje me stil.

ZGJIDHJE ME STIL

Salamander Streamline AD, falë zgjedhjes së gjerë të gjeometrive të profileve, bëhet zgjedhja ideale për një zgjidhje me stil.

Teknologjia moderne e sistemit të dhomës 5 ose 7, thellësia 76 mm dhe dy nivelet e vulosjes, garantojnë izolim termo-akustik optimal dhe siguri maksimale, duke kontribuar në mirëqenien dhe kontrollimin e konsumit të energjisë.