BLUEVOLUTION: 92

Profili i 6 dhomave
Vula qendrore
Thellësia: 92 mm
Deri në Uw = 0.65 W / (m²K) (me çelik të veçuar termikisht)
Lustrim: deri në 60 mm
Izolues i zërit: deri në 47 dB
I papërshkueshëm nga zjarri: deri në RC 2
Fushat e përdorimit: Windows me dyer të varur, të varur, të varur / dhe me dyer hyrëse dytësore dhe dyer rrëshqitëse paralele

Pershkrimi

Sistemi bluEvolution 92 krenohet me një teknologji të projektuar drejt nesër, dizajn modern, strukturë të optimizuar me 6 dhoma, izolim perfekt, efikasitet maksimal të energjisë.

TEKNOLOGJIA E PROJEKTUAR DREJT SE ARDHMES

Sistemi bluEvolution 92 krenohet me një teknologji të projektuar drejt nesër, duke kombinuar një dizajn modern me një strukturë të optimizuar me 6 dhoma dhe një thellësi prej 92 mm që garantojnë izolim të përsosur dhe efikasitet maksimal të energjisë.

Falë një madhësie të përgjithshme në sipërfaqen e dukshme prej 118 mm, ajo ofron një përfitim të shkëlqyeshëm përsa i përket dritës së diellit dhe gjithashtu mund të mburret me qëndrueshmëri të madhe ekologjike falë 100% materialeve të riciklueshme