BRÜGMANN BLUEVOLUTION: 82 MD

Profili i 6 dhomave
Vula qendrore
Thellësia: 82 mm
Deri në Uw = 0.65 W / (m²K)
Lustrim: deri në 52 mm me shirit ngjitje deri në 54 mm
Izolues i zërit: deri në 47 dB
Rezistenca e hajdutëve: deri në RC 2
Sektorët e aplikimit: Windows me dyer të varur, të varur, të varur / varet, dyert e hyrjes dytësore, dyert rrëshqitëse paralele

Pershkrimi

Sistemi MD MD Brügmann bluEvolution 82 arrin efikasitet më të mirë të energjisë.

EFICENSE TE LARTE ENERGJIE

Sistemi Brügmann bluEvolution 82 MD arrin efikasitet më të mirë të energjisë (izolim shtesë termik dhe akustik) falë përdorimit të një copë litari qendrore të rregulluar në kornizën e dukshme. Sistemi i sofistikuar i rondelave ofron mbrojtje maksimale nga elementët, për një shtëpi më të mirëpritur në çdo sezon.