SUPREME S77

Sistem me hapje i izoluar
SUPREME S77

Sistemi SUPREME S77 është propozimi i ALUMIL për izolime të larta, të cilat përmbushin standardet e larta të të gjitha tregjeve të avancuara dhe përfshijnë një dizajn modern. Kjo është zgjidhja ideale për projektet që kërkojnë performancë të lartë dhe siguri maksimale.

Pershkrimi

Avantazhet
  • Dizajn modern
  • Kursime shumë të larta të energjisë në sajë të efiçensës së lartë të energjisë (Certifikuar nga Shtëpitë Pasive)
  • Niveli i sigurisë së lartë
  • Izolim i jashtëzakonshëm i zërit
  • Lehtësi aksesimi sipas specifikimeve për personat me nevoja të veçanta dhe fëmijët
  • Shumëllojshmëri të gjerë të tipologjive dhe zgjidhjeve
  • Zgjidhje karakteristike për hotelet
  • Rritja e ngarkesave statike dhe funksionaliteti në rast të kushteve të rënda të motit
  • Cilësi të jashtëzakonshme me performancë të certifikuar
  • Lehtësia e përdorimit dhe funksionaliteti i lartë.