SUPREME S91

Sistem me hapje I izoluar
SUPREME S91

Sistemi SUPREME S91 u projektua posaçërisht për të përmbushur kërkesat e larta të shtëpive pasive. është ideal per ndertime te renda dhe energji duke ofruar nje nivel te larte sigurie. Zhvillimi i sistemit u nxit nga nevoja për performancë më të mir sa i përket izolimit termik, pëshkimit të ujit, si dhe reduktimit akustik. Sistemi është zgjidhja perfekte për tregjet më të kërkuara.

Pershkrimi

Avantazhet

  • Dizajn modern
  • Kursimi maksimal i energjisë falë eficensës së energjisë së Shtëpisë pasive
  • Niveli i lartë sigurie
  • Izolim i jashtëzakonshëm i zërit
  • Lehtësia e aksesit sipas specifikimeve për personat me nevoja të veçanta dhe fëmijët
  • Rritja e ngarkesave statike dhe funksionaliteti në rast të kushteve të rënda të motit
  • Cilësi të jashtëzakonshme me performancë të certifikuar
  • Lehtësia e përdorimit dhe funksionaliteti i lartë.