Vetrate xhami

AL-TEC

ofron nje shumllojshmeri ne produktet e xhamit si : parmake xhami , porta xhami , dush kabina , vetrata xhami , vetrata xhami me palosje , dyer xhami automatike.

Pershkrimi

Fasada:

 1. Gjysme strukturale
 2. Strukturale
 3. Merimange me ventuza (Spider

VETRATE ME PALOSJE

 1. Gjysme strukturale
 2. Strukturale
 3. Merimange me ventuza (Spider)
 • Sistem qe pershtatet me lloje te ndryshem xhami. Montohet ne tavan pa udhezues ne dysheme.
 • I pershtatshem per mbulimin e hapesirave te medha
 • Permasat e fleteve ne lartesi max. 3,2 m dhe ne gjeresi max. 1,23 m
 • Bllokimi me shula dhe mblidhen ne nje zone te caktuar te zgjedhur
 • Mundesi per xham tek ose dopjo
 • Mbyllje gome transparente ose alumini per nje isolim me te mire termik dhe zhurme

Dyer Xhami

 1. Dyer xhami me hapje me rrotullim
 2. Dyer xhami rreshqitese automatike ( me sensor levizjeje )

PARMAKE XHAMI

Sistem me mbeshtetje minimale vertikale te xhamit, pa ndarje kollonash, ofron nje parmak modern me nje fushe te qarte shikimi dhe nje ndjenje te lart lirie.

 • Qendrueshmeri shume te larte
 • Rezistence maksimale ndaj kushteve te motit, vecanerisht ne zonat bregdetare
 • Montim ne dysheme ose ne anesore
 • Xham te laminuar dhe te temperuar 10 + 10 mm dhe 8 + 8 mm
 • Shumellojshmeri te formave te parmakut dhe te ngjyrave