Rreth nesh

AL-TEC

Historia jone

Eksperienca e gjate 22 vjecare në pune me alumin(dyer, dritate, grilla, rrjeta, dyer garazhesh, fasada, punime alubondi, persiana , parmak, konstruksione metalike, plastike dhe alumini), cuan ne suksesin qe kompania sot ka. 

AL-TEC eshte nje kompani me një vizion te qart mbi botën e ndërtimeve, mbi paraqitjen elegante por njekohesisht dhe funksionale si dhe kërkimin e së resë duke u mbeshtetur fort tek tradita artizanale. Misioni i AL-TEC është më së i qartë, kenaqja e nevojave te klienteve tanë në mënyrë sa më të plotë duke ndjekur një planifikim strategjik, si dhe politika organizative te avancuara

Projektim

Ndertim

Transport

Montim

AL-TEC

Jemi gjithmone ne sherbimin tuaj me kapacitetin tone te plote

Doni te punoni me ne???

Kerko nje preventiv...