Zgjidhni produktin tuaj

Kompania AL-TEC me 22 vite eksperienc ofron dyer, dritare, punime xhami etj me cilesi te larte dhe me nje teknologji bashkohore gjermane. Me cmimet me te mira ne treg dhe nje eksperience te gjate ne fushen e prodhimit te produkteve te aluminit dhe plastikes AL-TEC ofron produkte 100% te riciklueshme.

AL-TEC

Historia jone

Eksperienca e gjate 22 vjecare në pune me alumin(dyer, dritate, grilla, rrjeta, dyer garazhesh, fasada, punime alubondi, persiana , parmak, konstruksione metalike, plastike dhe alumini), cuan ne suksesin qe kompania sot ka.

Doni te punoni me ne???

Kerko nje preventiv...